Paper
Personal Meal Planning Chart for Diabetics
For diabetics planning meals and eating the right foods is one of
the basic and most important tools in maintaining a balanced diet. Meal
planning at times can be difficult to remember and follow for some
diabetics. That’s why there are personal meal plan charts for diabetics.
This is a chart comprised of measured foods and substitutes that aide in
monitoring and managing calorie, carbohydrate, fat, and protein intake.
The personal meal plan consist of seven food groups: starches/breads,
meat/meat substitutes, vegetables, fruits, milk/milk substitutes, fats,
and free foods (contains fewer than 20 calories). The chart also provides
sample meals for each meal of the day. A daily meal plan makes use of
all seven food groups, allowing a diabetic guidance on which foods to eat
and in what portions. All diabetics are “required” to maintain a balanced
diet and with the use of a personalized meal planning chart it makes the
whole process of planning, monitoring, managing, and maintaining much
simpler.
! |
Как писать рефераты Практические рекомендации по написанию студенческих рефератов. |
! | План реферата Краткий список разделов, отражающий структура и порядок работы над будующим рефератом. |
! | Введение реферата Вводная часть работы, в которой отражается цель и обозначается список задач. |
! | Заключение реферата В заключении подводятся итоги, описывается была ли достигнута поставленная цель, каковы результаты. |
! | Оформление рефератов Методические рекомендации по грамотному оформлению работы по ГОСТ. |
→ | Виды рефератов Какими бывают рефераты по своему назначению и структуре. |