Реферат по предмету "Иностранный язык"


Truffle

’s Essay, Research Paper

Truffle Paper

A truffle is a fungus that grows in the ground in both France and Italy. Truffles are usually found buried anywhere from 3 to 12 inches underground. Truffles usually grow under the oak tree and will never extend past it?s branches staying close to the roots of the tree.

Truffles are one of the most expensive and prized ingredients in gourmet cooking. One would ask why there so expensive. The reason being is because the difficulty in farming them. Truffles are wild and cannot be farmed. They are hunted by either pigs or dogs that are trained to sniff out the expensive fungus. Pigs have a keener nose but are more inclined to eat the little ?gem? compared to the dogs. Making dogs a more desirable way to hunt for truffles. Hunting truffles is a very labor intensive and time consuming process for getting a small piece of product making them expensive.

The truffles appearance is rather unappealing. It is round and irregular shaped with a thick, rough,wrinkled skin with a variety of colors. There are over 70 know kinds of truffles. The most popular is the black truffle of the French perignoid and quercy region. This truffle is know as the ?black diamond? and is extremely pungent in flavor and taste very earthy. The black truffle is commonly used in cooked food preparation. The next most popular truffle is the white truffle. The white truffle is from the Piedmont region of Italy. This truffle is used in none cooked food preparations, usually shaved very thin over cooked dishes or raw in salads. Cooking this truffle may dull the flavor.

The availability of fresh truffles is limited to gourmet stores and are extremely expensive. Fresh Truffles are very perishable and may go bad in the matter of a few days. Many stores now sell truffle products such as truffle oil and paste which give you the exotic flavor without the price.

Bibliography

Herbst. Sharon Tyler. The New Food Lover?s Companion. Barron?s Educational Series,inc.1995.599-600

Montagne, Prosper. The New Larousse Gastronomique.Crown publishers, inc. 936-940




Не сдавайте скачаную работу преподавателю!
Данный реферат Вы можете использовать для подготовки курсовых проектов.

Поделись с друзьями, за репост + 100 мильонов к студенческой карме :

Пишем реферат самостоятельно:
! Как писать рефераты
Практические рекомендации по написанию студенческих рефератов.
! План реферата Краткий список разделов, отражающий структура и порядок работы над будующим рефератом.
! Введение реферата Вводная часть работы, в которой отражается цель и обозначается список задач.
! Заключение реферата В заключении подводятся итоги, описывается была ли достигнута поставленная цель, каковы результаты.
! Оформление рефератов Методические рекомендации по грамотному оформлению работы по ГОСТ.

Читайте также:
Виды рефератов Какими бывают рефераты по своему назначению и структуре.

Сейчас смотрят :

Реферат Идейно-художественное своеобразие романа У. Теккерея "Ярмарка тщеславия"
Реферат Колибактериоз (эшерихиоз) собак
Реферат Вычисление определённых интегралов по правилу прямоугольников
Реферат Российская Федерация как социальное государство
Реферат Амплитудная модуляция
Реферат Неорганічні сполуки Основні закони хімії та їх наслідки
Реферат Источники инфорации портрет публициста принципы журналистской этики и методы контроля за ними
Реферат Разработка конструкции и технологии изготовления устройства Контроллер напряжения аккумул
Реферат ЛЕСНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ 4
Реферат Сравнительный обзор современных поисковых систем
Реферат Почему стала возможной авантюра Чичикова
Реферат Реформа охорони здоров`я
Реферат Культурологические теории Ф. Ницше, А. Шопенгауэра, Р. Вагнера
Реферат Преобразование графического изображения в текст
Реферат Гипертоническая болезнь III степени. История болезни.