Nutrition Essay, Research Paper
Ch.9 Outline Nutrition
1. What are the nutrients in food?
A. Food
1. cells must be supplied with food or they stop working
2. growth and repair
3. supplied regularly in the right amount and balance
4. Nutrients
a. chemicals in food cells need
b. Nutrients study of nutrients
c. six nutrients
1. protein
2. fats
3. carbohydrates
4. vitamins
5. minerals
6. water
B. Proteins, Fats, and Carbo?s
1. Proteins
a. build and repair tissue
b. make up large part of muscle, bone, and skin
c. foods such as meats, eggs fish, nuts, and chicken
2. Fats
a. source of energy
b. food, salad dressing, butter, and cooking oils
3. Carbo?s
a. first supply of energy
b. foods, starches, sugars, bread, and fruit
4. Nutrient percent in body
a. Carbo?s 2%
b. Fats M: 18%, F: 30%
c. Proteins M: 20%, F: 18%
d. Water M: 60%, F: 50%
5. Nutrients needed per day
a. Carbo?s 300g
b. Proteins 25g
c. fiber 25g
d. fats less than 65g
6. person remains healthy if they take in correct amounts of each
7. eat foods with correct amounts of nutrients
! |
Как писать рефераты Практические рекомендации по написанию студенческих рефератов. |
! | План реферата Краткий список разделов, отражающий структура и порядок работы над будующим рефератом. |
! | Введение реферата Вводная часть работы, в которой отражается цель и обозначается список задач. |
! | Заключение реферата В заключении подводятся итоги, описывается была ли достигнута поставленная цель, каковы результаты. |
! | Оформление рефератов Методические рекомендации по грамотному оформлению работы по ГОСТ. |
→ | Виды рефератов Какими бывают рефераты по своему назначению и структуре. |